Małopolska Okręgowa Izba Architektów RP zaprasza 23.09.2019 r., na szkolenie:
Rozwiązania funkcjonalno-technologiczne zakładów gastronomicznych i miejsc obrotu artykułami spożywczymi – WYKŁAD I WARSZTATY
Program szkolenia:
- 16:45–17:00 – Rejestracja uczestników
- 17:00–18:00 – Wykład: Rozwiązania funkcjonalno-technologiczne zakładów gastronomicznych i miejsc obrotu artykułami spożywczymi
- 18:00–19:00 – Warsztaty: przykłady, omówienie, pytania oraz dyskusja
Opis szkolenia:
Szkolenie i warsztaty poświęcone będą przede wszystkim problematyce rozwiązań funkcjonalnych, warunków lokalizacyjnych, warunków techniczno-budowanych oraz sanitarnohigienicznych dla wybranych zakładów gastronomicznych i obiektów handlowych branży spożywczej.
Prowadzący:
- Główna prowadząca: mgr inż. Alina Jamka
- Prelegent: mgr inż. arch. Marzena Ulak
- Prelegent: mgr inż. arch. Anna Rygiel
Miejsce:
Małopolska Okręgowa Izba Architektów RP
ul. Kraszewskiego 36, 30-110 Kraków
Informujemy, że zgłoszenia na szkolenie są dokonywane:
- w formie elektronicznej poprzez łącze: https://szkolenia.iarp.pl/szkolenie/783
- lub telefonicznie pod nr tel. 12 427 26 47
Udział w szkoleniu będzie również możliwy poprzez obserwację prelekcji odbywającej się w sali szkoleniowej Małopolskiej OIA RP, za pośrednictwem własnego komputera i serwisu YouTube. Łącze dostępu do transmisji będzie aktywne godzinę przed rozpoczęciem szkolenia.