partner strategiczny Okno-pol Al-Tech
partnerzy

Małopolska Okręgowa Izba Architektów RP zaprasza 23.09.2019 r., na szkolenie:

Rozwiązania funkcjonalno-technologiczne zakładów gastronomicznych i miejsc obrotu artykułami spożywczymi – WYKŁAD I WARSZTATY

Program szkolenia:

  • 16:45–17:00 – Rejestracja uczestników
  • 17:00–18:00 – Wykład: Rozwiązania funkcjonalno-technologiczne zakładów gastronomicznych i miejsc obrotu artykułami spożywczymi
  • 18:00–19:00 – Warsztaty: przykłady, omówienie, pytania oraz dyskusja

Opis szkolenia:
Szkolenie i warsztaty poświęcone będą przede wszystkim problematyce rozwiązań funkcjonalnych, warunków lokalizacyjnych, warunków techniczno-budowanych oraz sanitarnohigienicznych dla wybranych zakładów gastronomicznych i obiektów handlowych branży spożywczej.

Prowadzący:

  • Główna prowadząca: mgr inż. Alina Jamka
  • Prelegent: mgr inż. arch. Marzena Ulak
  • Prelegent: mgr inż. arch. Anna Rygiel

Prezentacja do szkolenia

Miejsce:
Małopolska Okręgowa Izba Architektów RP
ul. Kraszewskiego 36, 30-110 Kraków

Informujemy, że zgłoszenia na szkolenie są dokonywane:

  1. w formie elektronicznej poprzez łącze: https://szkolenia.iarp.pl/szkolenie/783
  2. lub telefonicznie pod nr tel. 12 427 26 47

Udział w szkoleniu będzie również możliwy poprzez obserwację prelekcji odbywającej się w sali szkoleniowej Małopolskiej OIA RP, za pośrednictwem własnego komputera i serwisu YouTube. Łącze dostępu do transmisji będzie aktywne godzinę przed rozpoczęciem szkolenia na stronie: https://www.mpoia.pl/index.php/ksztalcenie/szkolenia/1584-23-09-19-rozwiazania-zakladow-gastronomicznych