Termin szkolenia: 17.11.2014 r.
Program Szkolenia:
15:45 – 16:00 - Rejestracja uczestników.
16:00 – 16:15 – Obowiązujące przepisy przy projektowaniu obiektów żywieniowo żywnościowych
16:15 – 17:00 – Projektowanie kiosków spożywczych, małych i dużych sklepów spożywczych
17:00 – 17:45 – Projektowanie punktów małej gastronomii oraz restauracji
17:45 – 18:00 – Pytania i dyskusja
Miejsce:
Małopolska Okręgowa Izba Architektów RP
ul. Kraszewskiego 36
30-110 Kraków
UWAGA!!!
Informujemy, że zgłoszenia na szkolenie są dokonywane: w formie elektronicznej poprzez link:
https://szkolenia.iarp.pl/szkolenie/190
lub telefonicznie pod nr telefonu 12 427 26 47
Dane do logowania:
Przy logowaniu należy się posłużyć loginem i hasłem służącym do logowania na stronie www.izbaarchitektow.pl